Felvételi előkészítő nyolcosztályos gimnáziumba készülőknek

A nyolcosztályos gimnáziumok egységes központi írásbeli felvételit követelnek a hozzájuk jelentkező negyedikesektől. Az alsó tagozatban szerzett ismeretek rendszerezése, alkalmazása fontos alapfeltétele a középiskolai felvételin való sikeres szereplésnek.
A Tudásvágy Centrum ebben segít gondosan válogatott feladatokkal (matematika, magyar, szövegértés, kognitív feladatok), sok gyakorlással, tanári magyarázattal vezeti rá a kis diákokat a feladatok eredményes megoldására a szeptemberben induló felvételi előkészítőjén.
A negyedikesek egységes központi írásbeli felvételije 2025. január 18-án lesz!

Ebben az évben is megszervezésre kerül a Tudásvágy Centrum Felvételi Előkészítő kurzusa 4., 6., és 8. osztályos gyermekek számára jelenléti oktatás formájában. Az általános iskolából a középiskolába való átmenet az első nagy kihívás a tanulók életében. A Tudásvágy Centrum Felvételi Előkészítő kurzusai lehetőséget adnak a gyermekek jelenlegi tudásának felmérésére, betekintést nyújtanak a kompetencia alapú feladatok megoldásába, a problémamegoldó gondolkozás alkalmazására a matematika és magyar tantárgyak világában.

A Tudásvágy Centrum  a korábbi évekhez hasonlóan most is három célt tűzött ki a Felvételi Előkészítő Kurzus megtartásához kapcsolódóan: a felvételi előtt álló tanulók megfelelő felkészítése mellett a gondosan összeállított tananyagunk segítségével szeretnénk biztosítani, hogy mindenki felzárkózhasson és gyakorolhasson a következő tanév írásbeli felvételijéhez közeledve, és a megválaszolatlan kérdések is a helyükre kerüljenek. A harmadik célunk az, hogy egy olyan nyugodt és barátságos közeget teremtsünk a tanulók számára, ahol mindenki a maga tempójában a fejlődhet, ahol kiváló tanáraink által mindenki megfelelő támogatásban részesülhet.

A kurzus elején felmérjük a gyerekek tudásszintjét a korosztályuknak megfelelően, majd 4*4 hétvégén át fejlesztjük őket. A négy hónap alatt a gyermekek megtanulják ismereteik megfelelő módú alkalmazását, felkészülnek életük első nagy megmérettetésére, a központi írásbeli felvételi vizsgára.

A Tudásvágy Centrum Felvételi Előkészítő órái szombatonként, 9:00-12:10 között lesznek (2*45 magyar és 2*45 perc matematika óra szaktanárokkal, közötte 10 perc szünet). A kurzusra kapnak a gyermekek havonta egy-egy általunk összeállított munkafüzetet a kurzus idejére szóló feladatokkal és elméleti összefoglalókkal.

Az egységes központi írásbeli felvételi legfontosabb témakörei: matematika, magyar, szövegértés és kognitív feladatok. A Tudásvágy Centrum Felvételi Előkészítő  kurzusai nem csak feladat megoldásból állnak, mint a hagyományos felvételi előkészítők. Kiemelt elméleti összefoglalásokkal, tanári magyarázattal, közös gyakorlással, majd egyéni feladat megoldással készíti fel a gyerekeket a központi írásbeli felvételire. Minden hónap végén írnak egy-egy matematika és magyar írásbeli tesztet, 2*45 percben.

A Tudásvágy Centrum Felvételi Előkészítő 2024. szeptember 07-én kezdődik, és 16 hétvégén át tart.

A kurzus tervezett első négy hetének időpontjai: 2024. szeptember 07.; 14.; 21.; 28.

Kurzus díja: 4 hetes bontásban: 48.600,- Ft. Egy négy hetes kurzus befizetési díja 48.600,- Ft, mely csak a kurzus egészére fizethető be, óránként nem! Jelentkezés és a díj átutalása után visszafizetési lehetőség nincs!

Valamint van egy kedvező plusz akciónk a "Gyertek együtt!" akció, ami szerint minimum két fő együttes jelentkezése esetén egyszeri 2.000 Ft / fő kedvezményt adunk.

Rendkívüli AKCIÓ: A 4*4 hetes kurzus ára most egyben befizetve engedménnyel 194.400,- Ft helyett csak 165.000,- Ft 2024.07.31-ig!


Részletes tájékoztató letöltése

Jelentkezés

A Tudásvágy Centrum csapata vár mindenkit szeretettel a Felvételi Előkészítőre, mert Központban a jövőd!

Elérhetőségeink

+36 30 397 5691

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Eseménynaptár

<<  Július 2024  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Kurzusaink helyszíne

1146 Budapest, Cházár András u. 10.