Felvételi előkészítő tanfolyamok általános iskolásoknak a Tudásvágy Centrumban!

Meghirdetjük a Tudásvágy Centrum felvételi előkészítő tanfolyamait negyedikesek, hatodikosok és nyolcadikosok részére 2023. szeptember 16-i kezdéssel! Jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet!
A Tudásvágy Centrum gondosan válogatott, komplex felvételi előkésztő módszert és munkafüzetet állított össze matematikából és magyarból. A tanfolyamokat heti 4 órában tartjuk (2*45 perc magyar szaktanárral, 2*45 perc matematika szaktanárral) 4*4 héten át.

Az egységes központi írásbeli felvételi legfontosabb témakörei: matematika, magyar, szövegértés és kognitív feladatok. A Tudásvágy Centrum felvételi előkészítő kurzusai nem csak feladat megoldásból állnak, mint a hagyományos felvételi előkészítők. Kiemelt elméleti összefoglalásokkal, tanári magyarázattal, közös gyakorlással, majd egyéni feladat megoldással készíti fel a gyerekeket a központi írásbeli felvételire. Minden hónap végén írnak egy-egy matematika és magyar írásbeli tesztet, 2*45 percben.

A négy hónap alatt megtanulják ismereteik megfelelő módú alkalmazását, felkészülnek életük első nagy megmérettetésére, a központi írásbeli felvételi vizsgára.

Az egységes írásbelit központi kulcs szabályai alapján javítják, és ennek eredményét fogadja el ma minden középiskola Magyarországon. Ajánljuk a Tudásvágy Centrum felvételi előkészítőit minden negyedikes, hatodikos és nyolcadikos diáknak, aki középiskolába készül felvételizni, mert a jó írásbeli teljesítmény a sikeres bejutás kulcsa. Ez határozza meg a felvételi rendszerben való tovább jutást, a szóbeli felvételikre történő behívást is.

RÉSZLETEK:

Felvételi előkészítő négy és/vagy öt évfolyamos gimnáziumba készülőknek

Felvételi előkészítő nyolcosztályos gimnáziumba készülőknek

Felvételi előkészítő hatosztályos gimnáziumba készülőknek

Az egységes KÖZPONTI ÍRÁSBELI FEVÉTELI időpontja minden évfolyam számára 2024. január 20.!

Folyamatosan lehet csatlakozni a felvételi előkészítő tanfolyamainkra, természetesen annál felkészültebb lesz a gyermek, minél hamarabb kezdi el a kurzust!

Jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen lehet!
Jelentkezhet kitöltött jelentkezési lap segítségével!
Jelentkezési lap letöltése

Kérdéseit online is felteheti! Lépjen kapcsolatba velünk!
Kapcsolat felvétel

A Tudásvágy Centrum csapata vár mindenkit szeretettel a Felvételi Előkészítőre, mert Központban a jövőd!

Elérhetőségeink

+36 30 397 5691

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Eseménynaptár

<<  Június 2024  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
       1  2
  3  4  5  6  7  8  9
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kurzusaink helyszíne

1146 Budapest, Cházár András u. 10.