Angol kurzus gyermekeknek és felnőtteknek a Tudásvágy Centrumban!

Tanulj velünk angolt, hogy értsd a világot és tartsd a lépést a fiatalokkal!

A Tudásvágy Centrum kezdeti tervei között szerepelt az angol nyelvi kurzusok indítása, hiszen az angol nyelv elsajátítása már 10 évvel ezelőtt is nélkülözhetetlen tudásnak számított, a mai világban pedig már mondhatjuk, hogy lételem. Csapatunk alapvető törekvése azon lehetőségek kihasználásra, amellyel a tanulók érdeklődését, fejlődését támogatni tudjuk, függetlenül attól, hogy a tanuló gyermek, vagy felnőtt!

Az angol a leggyakrabban használt nyelv a világon, mindennapjaink része. Ha nem értjük, nem használjuk jelentős hátrányba kerülhetünk. Az angol nyelv tudása ma már nem előny, hanem tulajdonképpen elvárás! Az elmúlt 10 évben jelentősen nőtt az angol nyelvet használók száma, de a statisztikai adatok nem túl derűs képet mutatnak. Egy korábbi, 2022. évben készült felmérés szerint az ország lakosságának csak a 25%-a beszéli az angol nyelvet. A mai középkorú, felnőtt emberek – akik jelen szülői réteget képviselik – nagy része, a statisztikák alapján nem tanulta, ha tanulta is, nem használja az angol nyelvet, viszont a mai fiatalok, a gyerekek már ebben nőnek fel, akár autodidakta módon elsajátítják a játékok, videók, filmek által. A generációk közötti szakadék egyre csak szélesedik ebből a szempontból is, és ezt a szakadékot szeretnénk enyhíteni a Tudásvágy Centrum tanulói és szüleik között.

Két éve, nagy örömünkre Angliából hazatelepült angoltanárunk, aki által összeállított különleges oktatási módszerrel, már sok-sok tanulónak segített az angol nyelv elsajátításában, mindennapi, sikeres használatában.

Az angol nyelv oktatásának módszere a Tudásvágy Centrum keretében a beszédre és a megértésre fókuszál. Hatékonysága abban is rejlik, hogy a párokban, kis csoportokban való gyakorlás természetessé teszi a tanultak használatát, a megszólalást, a magabiztos kommunikációt. Sok-sok ismétlés és gyakorlás révén adjuk át az eszközöket, amikkel ki tudja magát fejezni a tanuló.

Kezdő/újrakezdő és haladó csoportokat indítunk, erre várjuk a lelkes felnőtteket, vagy akár gyerekeket.
Tervezett kezdés: 2023. október 14!!!

Részletek, információk:
Jelentkezés, érdeklődés után egy ingyenes szintfelmérő tesztet küldünk, hogy lássuk milyen alapokról indulunk!
Kurzus teljes ára: 60.000.- Ft, amely tartalmazza a 20 óra oktatást és a tankönyv árát is!

Kedvezmények:
Indulási akciónk: tandíj árából 20%-os kedvezmény

Érdemes hasznosan tölteni az időt és míg a gyermek a Tudásvágy Centrum felvételi előkészítőjén tanul, így azoknak a szülőknek, akik most jelentkeznek és a gyermekük az előkészítőre jár a kedvezményen felül a tankönyvet is ajándékba adjuk!

Jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímen lehet, 2023. október 10-ig!

Írj nekünk, ne hagyd ki a lehetőséget, hiszen Központban a jövőd!

A Tudásvágy Centrum csapata vár mindenkit szeretettel, mert Központban a jövőd!

Elérhetőségeink

+36 30 397 5691

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Eseménynaptár

<<  November 2023  >>
 H  K  Sze  Cs  P  Szo  V 
    1  2  3  4  5
  6  7  8  9101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Kurzusaink helyszíne

1146 Budapest, Cházár András u. 10.

Jelenlévők

Oldalainkat 19 vendég és 0 tag böngészi