Karrier

Szakirányú végzettséggel rendelkező tanárok és tanítók, illetve folyamatban lévő tanulmányokat folytató egyetemi hallgatók jelentkezését várjuk kompetencia alapú képzéseink oktatásához felső tagozatos matematika, magyar nyelv és irodalom, alsó tagozatos matematika és magyar nyelv tantárgyakhoz.

A Tudásvágy Centrum immár 11. tanévét kezdi 2023 szeptemberében. Felvételi előkészítőink által számtalan gyermek került be az általa vágyott középiskolába. Oktatásunk középpontjában nem csak a megfelelő anyagok ismertetése, ismétlése, de a diákok önbizalmának, motivációjának, tanulás iránti szeretetének gondozása áll.

Az évek során szervezetünk a diákok számának növekedésével kezdi kinőni magát, épp ezért ebben az évben tanári közösségünk bővítését tűztük ki célul!

Részletes állásajánlatunk itt olvasható!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük válaszát, motivációs levelét, fényképes önéletrajzát és elérhetőségét küldje el nekünk, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címünkre!

Közvetlen üzenet küldése

Elérhetőségeink

+36 30 397 5691

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Kurzusaink helyszíne

1146 Budapest, Cházár András u. 10.