Elindult ÚJ honlapunk!

Szeretettel üdvözlünk mindenkit a Tudásvágy Centrum „ÚJ” honlapján!

Az új felület tartalmában és formailag is frissült.

Megújuló és a jövőben folyamatosan aktualizált honlapunkkal biztosítani szeretnénk azt, hogy a hozzánk forduló szülőt, diákot, valamint minden érdeklődőt naprakész, pontos, megfelelő színvonalú és tartalmú információval lássunk el a Tudásvágy Centrum hivatásának és hitvallásának megfelelően.

A Tudásvágy Centrum tevékenységének egyik legfontosabb célja a tudásvágy, a tanulás szeretetének kialakítása, amely alapját képezi az élethosszig tartó tanulásnak. Kiemelt helyet kapott a pályaválasztással kapcsolatosan felmerülő feladatok (tájékoztatás, felvételi előkészítő, nyelvtanulás) összegzése, végrehajtásának megkönnyítése, átláthatóvá tétele.

A kompetencia alapú központi felvételi eljárás az első igazi nagy kihívás gyermekeink életében. Fontos, hogy ne kudarcként élje meg, éljük meg! Ezért indítottuk a Felvételi előkészítő kurzusainkat negyedikes, hatodikos és nyolcadikos általános iskolás diákoknak, valamint nyolcadikosoknak Felvételi előkésztő kurzust idegen nyelvi szóbelire angol és német nyelvből. Tervezünk még ECDL kurzust; nyelvvizsga előkészítő csoportokat angol, német és orosz nyelvből.

Oldalunkon szeretnénk elindítani egy Web áruházat, ahol tudással, tanulással, képzéssel kapcsolatos termék, szolgáltatások jelennek meg a kedvező áron.

Aktuális híreinkkel próbálunk minél több információt eljuttatatni célcsoportunkhoz. Ezt is folyamatosan frissítjük és bővítjük.

Várunk minden véleményt, észrevételt, igényt a tanulással, központi felvételivel kapcsolatban, hiszen Központban a jövőd!

Üdvözlettel: Héder Judit

Elérhetőségeink

+36 30 397 5691

 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Kurzusaink helyszíne

1146 Budapest, Cházár András u. 10.